Sunday 4 January 2009

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

GUSH SHALOM ΣΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ

Ο πιο αδύνατος και πιο δειλός στρατός στον κόσμο, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του ως τον ισχυρότερο, στόχευσε και βομβάρδισε έναν γάιδαρο στους δρόμους της Beit Lahiya στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας. Οι δειλοί της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας πυροδότησαν έναν πύραυλο ενάντια στο γάιδαρο που τραβούσε ένα κάρο ενώ η Lama και Haya Hamdan, δύο αδελφές ηλικίας 4 και 11 χρόνων, έψαχναν να βρουν κάποια τρόφιμα για την στερημένη οικογένειά τους.

Ο καημένος "τρομοκράτης" γάιδαρος τρόμαξε πολύ τον ισραηλινό στρατιώτη που τον κατασκόπευε έξω από την όρια της Γάζας, χρησιμοποιώντας τον πολεμικό εξοπλισμό που παραλήφθηκε από τις "φιλικές" ΗΠΑ. Ο μεγάλος φόβος που ένοιωσε ο "ανυποψίαστος" ισραηλινός στρατός, τους υποχρέωσε να προστατεύσουν και να υπερασπιστούν τους εαυτoύς τους και το εγκληματικό κράτος τους από τη τρομακτική απειλή ενός "τρομοκράτη" γάιδαρου, που ήταν πολύ πιθανό να ανήκει στη "Hamas". Έτσι οι της Πολεμικής Αεροπορίας αποφάσισαν να ρίξουν μια έξυπνη βόμβα GBU-39 στο κάρο που έσερνε ο γάιδαρος, σκοτώνοντας αμέσως όχι μόνο το γάιδαρο, αλλά και τη Lama και τη Haya, τις δύο νεαρές αδελφές.

Μετάφραση από το
http://www.ramallahonline.com/


The Donkey Who Scared the Israeli Army

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΟ ΙΝΔΥΜΗΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ (ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ)
«Οι Ισραηλινοί πολιτικοί δεν καταλαβαίνουν ότι με το να σκοτώνεις ένα λαό, δεν προστατεύεις το δικό σου».
STO TVXS


OI ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΧΙ,
ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ, ΚΟΒΕΤΑΙ.

I would like to inform everyone that Paltel Infrastructure is severely damaged in Gaza, all means of communication with the Gaza Strip will be highly affected and may totally cut of; this will include PALTEL , Hadara and Jawwal Mobile services

we are experiencing, Loss of Fuel, infrastructure damage by missiles, towers hit by rockets, ….
Our technical Staff are unable to fix the damages due to the delicate situation especially after the death of 3 employees while on duty , and dozens hurt from shrapnels
Our teams are working around the clock, to maintain the service and keep the communications up with gaza

ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΤΥΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.




SECURITY COMES FROM PEACE


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ
http://december18th.org/

ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
http://www.avaaz.org/en/gaza_time_for_peace/

No comments: