Monday 29 December 2008

Οι Αλέξηδες της Γάζας

Οι εξεγερμένοι δεν έχουν πατρίδα. Οπου κι αν βρίσκονται η ίδια φλόγα καίει μέσα τους, η ίδια οργή εκτοξεύει τις πέτρες τους και οι ίδιες σφαίρες "εξοστρακίζονται" για να απαντήσουν στη ζωή με το θάνατο.
Στο video έχει καταγραφεί η εν ψυχρώ δολοφονία νεαρού ισραηλινού αναρχικού ενάντια στο τείχος από τα πυρά ισραηλινών στρατιωτών που άνοιξαν πυρ εντελώς απρόκλητα ενάντια σε μια διαδήλωση που συμμετείχαν γυναίκες και παιδιά κάθε εθνικότητας.
Μέχρι σήμερα η ισραηλινή εξουσία δεν αποδέχεται την πράξη της παρόλο που έγινε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων διαδηλωτών και το κατέγραψαν οι κάμερες.

Αυτή είναι η μετάφραση του "δικαιώματος του ισραήλ στην άμυνα" και η μετάφραση του "δικαιώματος" κάθε εξουσιαστή στην "αυτοάμυνα". Το δικαίωμα ζωής και θανάτου της κυριαρχίας σε διεθνές επίπεδο πάνω στους Αλέξηδες που ονειρεύονται και εξεγείρονται.
Κι αν αυτό το βίντεο έφτασε σε μας γιατί ο Αλέξης έτυχε να είναι ισραηλινός, σκεφτείτε πόσες εικόνες ανάλογης εγκληματικής δράσης δεν έφτασαν να δημοσιευτούν επειδή οι Αλέξηδες ήταν παλαιστίνιοι. Αυτούς τους τρομοκράτες ποιός θα τους βομβαρδίσει;
Αυτούς τους Αλέξηδες ποιός θα τους εκδικηθεί;
Σ'αυτούς τους ναζί ποιός θα περάσει την κρεμάλα;

Πηγή: Athens.Indymedia.Org

1 comment:

ATHENA said...

ΠΟΣΟΙ ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΛΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ...